Beste wensen voor 2016

Buikdanseres Queenie Bellydancer

Hierbij wens ik je heel graag het allerbeste toe voor het nieuwe jaar!

Dat 2016 een gezond en zorgeloos jaar mag zijn,
sprankelend en harmonieus, boordevol mooie momenten.
Voor mij persoonlijk zal de eerste helft van 2016 voornamelijk in het teken staan van mijn opleiding tot gezondheidscoach, die ik zal afronden in juni. Spannend!

Dansen zal er natuurlijk ook nog steeds bij zijn! De komende maanden zijn er optredens gepland in Brussel (Layali Dubaï III brengt deze keer een hommage aan de grote zangeres Warda), en ik breng ook enkele dagen in Duitsland door voor optredens (Raks Berlin en Tänze der Welt Dortmund).

De online lessen lopen nu exact een jaar, en het gaat goed! Ik geniet nog even van het kerstverlof voor de lessen opnieuw van start gaan vanaf woensdag 6 januari. Inspringen kan op elk moment, check de website voor alle details!

Queenie on the road: workshop-dag in Wetteren

Na een succesvolle eerste editie, nodigde Katleen me uit voor een tweede Queenie Day op verplaatsing in Wetteren. Deze zal plaatsvinden op zondag 13 maart in de Warande.

Zoals steeds gaan we van start met een “Practice Flow” om op te warmen en te werken aan algemene buikdanstechniek en -combinaties. In de workshop daarna focussen we op draaitechnieken, en als kers op de taart: een romantische sluierchoreografie.

Je kan je inschrijven voor 1, 2 of alle 3 de workshops. Klik hier voor alle info!

queenieontheroad2

Tot binnenkort!
Queenie xxxx

Foto’s door Lemmert Photography en Capture this Moment