Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Buikdansen voor beginners, Huldenberg (BE)

17 januari 2018

Oriëntaalse dans, ontstaan in het Midden-Oosten, is een dans door en voor vrouwen van alle maten, vormen en leeftijden.
In de westerse wereld kennen we deze dans vooral onder de naam ‘buikdans’, maar eigenlijk is deze benaming te beperkt. Het hele lichaam wordt immers gebruikt om de bewegingen te maken die zowel subtiel, vloeiend als krachtig kunnen zijn.

De voordelen van deze veelzijdige dans zijn dan ook onbeperkt: het maakt je soepeler maar ook sterker, je evenwicht verbetert, je buik- en rugspieren worden op een zachte manier aan het werk gezet, maar ook je lichaamsbeeld en zelfvertrouwen verbeteren.
Daarnaast is het ook gewoon een leuke manier om te bewegen!

In een ontspannen sfeer maak je kennis met de basisbewegingen van de Oriëntaalse dans, de zuiderse muziek en de meeslepende ritmes.
Goed humeur gegarandeerd!

Je draagt best kledij waar je je goed in voelt, maar liefst geen jeans. We dansen op blote voeten (breng eventueel sokken mee). Je buik ontbloten hoeft niet!

De lessen worden gegeven door Queenie, internationaal gerenommeerde buikdanseres. Met haar jarenlange vorming en ervaring als performer, lesgeefster en coach verzorgt ze optredens, workshops en cursussen met enthousiasme en oog voor detail.


Deze lessenreeks, geschikt voor beginners, vindt plaats in Queenie’s studio in Huldenberg op woensdag 17/1, 24/1, 31/1, 14/2 en 21/2, telkens van 19u30-20u30.
Prijs: 45 euro

Vooraf inschrijven is verplicht!
Dit kan via onderstaand formulier. Je ontvangt dan ook alle verdere praktische info.

Ik schrijf me in voor:
Buikdansen voor beginners, Huldenberg

Welke karakters zie je?
captcha

Details

Date:
17 januari 2018
Event Categories:
,

Organizer

Queenie
Phone:
+32 (0)479 37 49 62
Email:
queenie@belly-dance.be

Venue

Queenie’s studio
Huldenberg, 3040 België + Google Map