Innerlijke rust in 3… 2… 1…

Innerlijke rust

Aftellen naar innerlijke rust… was het maar waar! Maar toch is het iets waar ik momenteel heel erg mee bezig ben.

Zoals je weet volg ik een opleiding tot gezondheidscoach, en het einde daarvan komt nu wel heel dichtbij. Na drie jaar leg ik de laatste hand aan mijn eindwerk en staan er nog enkele examens voor de deur.

Ik ben volop bezig met de voorbereidingen om dan ook officieel van start te gaan. De website is er (neem je een kijkje?) en de facebook-pagina is er (vind je me leuk? ;) )

Meer info volgt binnenkort. Als je graag op de hoogte blijft van dit deeltje van mijn activiteit, kan je je voorkeuren voor deze nieuwsbrief hier aanvullen.

Je ontvangt dan ook nieuws en informatie over gezondheid en welzijn, omgaan met stress, mindfulness en een bewuste en gezonde levensstijl.

Natuurlijk blijf ik ook dansen! De afgelopen maanden was ik te gast op verschillende podia in binnen- en buitenland, en gaf ik wekelijks online lessen.

De ‘Queenie on the Road’ workshopdag in Wetteren was ook een succes (noteer alvast de nieuwe datum: 23 oktober!).

Dit weekend kun je nog terecht in Waterloo: daar geef ik op vrijdag 6 mei een workshop ‘Armen en handen’, en op zaterdag 7 mei staat ‘Rocking hips’ op het programma! Alle info vind je op de site van Le week-end de la danse orientale.

Om me even volledig te kunnen toeleggen op de start van de nieuwe activiteit heb ik een vroege zomerstop ingelast. De laatste online les van het seizoen vond gisteren plaats.
Om je de zomer toch dansend te kunnen laten inzetten, heb ik een speciaal videopakket gemaakt. Hiermee krijg je één maand toegang tot de volledige video-bibliotheek.
Profiteer hier van dit aanbod!

De nieuwe lessen zullen starten in de zomermaanden, en vanaf het najaar mag je ook weer Technique Intensives en Queenie Days verwachten. Ik kijk er alvast naar uit!
Geniet van het heerlijke lentezonnetje, en heel graag tot binnenkort!
Queenie xxxx