Groepstraject: coaching voor dansers

Queenie organiseert een nieuw coachingstraject voor een kleine groep dansers, dat loopt van november 2016 tot januari 2017. In dit traject staat niet het dansen centraal, maar wel wat erachter schuilt.

Mentale belemmeringen waar elke creatieveling mee te maken krijgt, zoals onzekerheid en angst, maar ook lichamelijke aspecten zoals houding en ademhaling komen aan bod.

Door in groep te werken en het uitwisselen van ervaringen kan je de besproken topics op een verrijkende manier vanuit verschillende standpunten bekijken.

Daarnaast coacht Queenie je ook over je eigen werkpunten, zoals bijvoorbeeld het plannen van je oefensessies of het ontdekken van je eigen dansstijl; waar jij voor wil staan.

Praktisch

Het traject bestaat uit:

  • een individueel startgesprek
  • 5 groepssessies
  • een individueel afrondingsgesprek
  • oefeningen om tussen de sessies te maken

De groepssessies gaan door in Huldenberg, telkens op zondagen van 10u tot 13u, op 6/11, 20/11, 4/12, 8/1 en 22/1.
De individuele gesprekken worden in onderling overleg vastgelegd en kunnen in persoon of via Skype/Facetime gebeuren.

Eerdere ervaringen van deelnemers

De manier waarop je tot inzicht komt… Door de vraagstelling, door de interactie met de andere deelnemers, door de oefeningen is er plots een AHA-moment waarbij een aantal puzzelstukjes op hun plaats vallen en je een nieuw inzicht krijgt dat je kan helpen om een knoop(je) in je leven te ontwarren.


Mijn verwachtingen werden sterker dan verwacht ingelost. Het ging dieper dan ik eerst dacht dat mogelijk was op  basis van de topics die we kozen.


Ik voelde me heel goed bij Queenie en bij haar manier van coachen. Ze creëert een sfeer waar je je goed bij voelt en waarin je je vrij voelt om te zeggen wat er op je hart ligt. Er is ruimte voor emoties. Er wordt geluisterd en er wordt raad gegeven.


Het coachingstraject heeft op meerdere vlakken een positieve draai aan mijn leven gegeven.


Ik heb, na twee jaar, voldoende zelfvertrouwen gekregen om opnieuw een optreden te geven!

Voor wie?

Aan dit project kan elke danser(es) deelnemen die het gevoel heeft méér te kunnen en te willen, of dat nu professioneel of als hobby is. Word je geplaagd door onzekerheid of plankenkoorts, ben je overweldigd tijdens je oefensessies, vind je te weinig tijd voor het dansen… Er kan heel veel aan bod komen in de gesprekken, waardoor je weer verder kan groeien en evolueren.

De coach

Als professionele danseres en gecertificeerd gezondheidscoach combineert Queenie haar kennis en jarenlange ervaring om dansers en andere creatievelingen bij te staan in het vinden van hun eigen stem. Door het verkennen van gewoonten en overtuigingen maar ook van lichamelijke aspecten, krijgt het creatieve een nieuwe dimensie die meer teweeg kan brengen dan je ooit zou vermoeden.

Inschrijven

De deelnameprijs is 290 euro voor het volledige traject.

Inschrijven kan per mail via queenie@belly-dance.be, graag met een woordje waarom je graag wil deelnemen. Om het meeste te kunnen halen uit de groepscoaching, is het aantal plaatsen beperkt tot 6.